Menú

Dissabte es constitueix el nou Ajuntament

Comparteix:
13/06/2019 15:02

A les 12 del migdia començarà la sessió per escollir alcalde/ssa i constituir el consistori que governarà els propers 4 anys

Aquest dissabte, 15 de juny, el Saló de Plens de l'Ajuntament acollirà la sessió de constitució del nou Ajuntament per al mandat corporatiu 2019-2023.

A les 12 del migdia començarà l'acte, que es podrà seguir en directe per Canal Blau Televisió Per a les persones que el vulguin seguir in situ, es col·locarà una pantalla gegant al vestíbul de l'Ajuntament, i un monitor al vestíbul de l'Alcaldia.

L'acte començarà amb unes paraules de benvinguda per part de l'alcaldessa en funcions, i la constitució de la mesa d'edat. Un cop feta la lectura dels 25 càrrecs electes, la comprovació de les credencials i la verificació que no hi ha possibles causes d'incompatibilitat, es procedirà al jurament o promesa del càrrec i declaració de constitució del nou Ajuntament.

Tot seguit, es procedirà a l'elecció de l'alcalde o alcaldessa, mitjançant la presentació de candidatures, la votació per part dels 25 regidors i regidores, i l'escrutini.

Un cop proclamat el nou alcalde o alcaldessa, farà l'acceptació, el jurament o la promesa del càrrec, i el president de la mesa li farà el lliurament de la vara.

Seguidament es faran les intervencions dels portaveus municipals i de l'alcalde/ssa proclamat/ada.

Finalment, es lliurarà els escuts de plata als nous regidors i regidores, i les medalles als regidors i regidores sortints.

El secretari general lliurarà la documentació relativa a l'arqueig i inventari, i es tancarà la sessió, tot convidant a fer una fotografia de grup del nou consistori.

Saló de Plens de l`Ajuntament

Saló de Plens de l`Ajuntament

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració