Menú

Arriba l'àgora de primavera carregada d'activitats per afavorir la convivència

Comparteix:
17/05/2019 13:58

El Dia Mundial de la Diversitat i el Desenvolupament i el Dia Internacional per a l'alliberament LGBTBI marquen les activitats de les properes setmanes

La Regidoria de Convivència i Equitat ha publicat una nova edició de l'Àgora de Primavera, amb xerrades, exposicions, formació o actes simbòlics.

Les propostes d'aquesta programació se centren en dues diades significatives: el Dia Mundial de la Diversitat i el Desenvolupament, i el Dia Internacional per a l'Alliberament LGTBI.

Així les activitats comencen avui divendres amb un taller per a pares recents, i continuen dimarts 21 amb la sessió de Cineclub Sala 1 amb "Las herederas".

Dimecres 22 es farà la formació-taller "Desmuntant prejudicis", a càrrec del Centre d'Informació a treballadores/es estrangers/es (CITE).

Dissabte 25 es projectaran pel·lícules del Festival Docs Barcelona A Prop.

Dimarts 28, xerrada "Rumors, estereotips i xarxes socials".

Dijous 30 es presenta l'estudi de la situació laboral de la població d'origen estranger a Catalunya.

Dissabte 1 de juny es farà la inauguració del Casal de Dones Ca la Tomasa, i el següent dissabte se celebrarà la Festa feminista La Partisana.

Divendres 28 de juny és el Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI, i es farà la lectura d'un manifest i una hora del conte.

Durant els mesos de maig i juny es podrà veure, itinerant pels centres cívics de la ciutat, l'exposició fotogràfica Empremta Femenina.

Divendres 5 de juliol es presentarà el manifest "El sentit de la vida", organitzat pel Grup de diàleg interreligiós.

Del 8 al 12 de juliol, "Ventilem els armaris escolars! La inclusió de la perspectiva de la diversitat sexual, afectiva i de gènere i l'abordatge de les LGTBIfòbies a l'escola".

L'Àgora de Primavera també inclou un apartat on es poden consultar els serveis i activitats permanents de la Regidoria de Convivència i Equitat, com el Taller Dona Identitat i Diversitat (DID); l'activitat "Teatre en femení"; el Grup de joves LGTBIQ & allys; l'assessoria d'alletament matern; el Compartim, espai de trobada de les famílies a l'escola; el Taller de resiliència per a infants i adolescents que hagin viscut situacions de violència; o la trobada reivindicativa el dia 25 de cada mes per donar veu a les víctimes de la violència masclista.

Podeu consultar tota la guia aquí

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Convivència
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració