Menú

Obertes les inscripcions per als cursos de premonitors/es i monitors/es de lleure

Comparteix:
13/05/2019 13:24

Els cursos s'impartiran els mesos de juny i juliol al Centre Cívic La Geltrú i al Centre Cívic Molí de Vent

L'Oficina Jove Garraf organitza, mitjançant l'Escola lliure El Sol, dos cursos formatius, adreçats a joves que vulgui iniciar-se o especialitzar-se en el lleure infantil i juvenil. Els cursos s'impartiran durant el mes de juny al Centre Cívic La Geltrú, en el cas del curs premonitors/es i al Centre Cívic Molí de Vent, en el cas del curs de monitors/es.

El curs de premonitors/es és un curs d'iniciació al monitoratge de lleure infantil i juvenil, que es realitzarà el cap de setmana del 15 i 16 de juny, en horari de matí i tarda. S'hi poden inscriure persones que el moment de la inscripció al curs tinguin 14 anys.

El curs de monitors/es de lleure té com a objectiu la preparació de l'alumnat per intervenir en el lleure infantil i juvenil, i capacitar-lo per a l'organització, dinamització i avaluació d'activitats educatives, adreçades a grups formats per persones amb edats compreses entre els 3 i els 20 anys, en el marc de la programació general d'una entitat, projecte o servei. El curs es farà del 25 de juny al 29 de juliol, de 10 a 14 hores. Les persones interessades han de tenir els 18 anys complerts a l'inici del curs.

Més informació i inscripcions

 

Cursos formació en el lleure

Cursos formació en el lleure

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració