Menú

El 17 d'abril se celebra el Dia Europeu de la Informació Juvenil

Comparteix:
12/04/2019 13:14

L'Oficina Jove Garraf s'hi suma amb diverses activitats durant el mati

Dimecres 17 d'abril se celebra, des de fa onze anys, el Dia Europeu de la Informació juvenil. Una jornada que reivindica la importància d'acompanyar els i les joves en el seu camí cap a l'emancipació. Enguany, l'Oficina jove Garraf s'hi suma amb activitats al llarg del matí del mateix dia 17.

La primera de les activitats començarà a dos quarts d'onze amb el concurs "OJLover's". Un Kahoot amb preguntes sobre els serveis i les temàtiques que es treballen als serveis d'emancipació juvenil de l'Oficina Jove Garraf: salut, treball, educació, mobilitat internacional, o emprenedoria, entre d'altres. Kahoot!, és una plataforma gratuïta que permet la creació de qüestionaris o concursos. És un joc lliure en línia i simultani entre les persones participants, basat a aprendre jugant, com a tecnologia educativa. Hi haurà un petit obsequi per totes les persones que hi concursin.

A les 11 h tindrà lloc la xerrada oberta a tothom qui hi vulgui assistir, Com parlar en públic i lideratge, a càrrec de Fran Rojas, educador social i promotor de l'Educació i la Formació en clau d'humor. Rojas compta amb gairebé 20 anys d'experiència amb adolescents i joves en àmbits com la inserció laboral, la justícia juvenil, el lleure i residencials, entre d'altres.


Una altra de les accions que s'iniciaran aquesta jornada del Dia Europeu de la Informació Juvenil és la possibilitat de fer saber l'opinió de les persones joves en l'elecció del logotip que ha d'identificar el TOC com espai de la Regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut de la ciutat. Es podrà opinar, a l'Oficina Jove, fins al divendres 26 d'abril.

Les activitats són gratuïtes, obertes a tothom i es faran a l'edifici del TOC, (Carrer de Sant Sebastià, 11) L'aforament és limitat i per tant es recomana inscripció prèvia a les activitats.

Més informació a la web de l'Oficina Jove Garraf www.oficinajovegarraf.cat

Per últim recordar que l'horari de l'Oficina Jove Garraf durant la Setmana Santa serà de dilluns a dimecres, de 10 a 14 h.

Oficina Jove Garraf

Oficina Jove Garraf

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració