Menú

Tercera edició del concurs de dibuix al museu Víctor Balaguer, fins al 12 de maig

Comparteix:
11/04/2019 11:32

Dissabte, sessió formativa gratuïta amb el professor de l'EMAID Joan Nadal

Des del 2 d'abril i fins al 12 de maig, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer organitza el III Concurs de dibuix. La proposta, que suma ja tres edicions, s'ha anat consolidant en la programació del Museu com una de les accions participatives i artístiques més sòlides. L'any passat, els tres primers classificats van ser Julen Vargas, amb una imatge de la pinacoteca, seguit per Anna Pujadas amb el dibuix "Chill out de mites i art", i Cèlia Yun Zhu Giménez amb una vista exterior de la casa de Santa Teresa.

Per a participar, cal ser major de 16 anys, i tan sols cal dur alguna tècnica de tinta seca (llapis, llapis de color, carbonet, rotring...). El museu facilita el paper i el suport per a poder dibuixar. La temàtica de les obres han de ser els espais del mateix museu, tals com les sales d'exposició, les obres de la col·lecció, l'edifici o els jardins. Cada participant podrà presentar un màxim de tres obres. Els drets d'inscripció són gratuïts.

Totes les obres presentades s'exposaran al mateix Museu Víctor Balaguer entre el 18 de maig -Dia Internacional dels Museus- i el 9 de juny. Des del 18 de maig i fins al 2 de juny, els visitants podran votar pel seu dibuix preferit amb les butlletes disponibles amb l'entrada al museu. Les bases del concurs i els premis que s'atorgaran a les 3 millors obres, es poden consultar al web www.victorbalaguer.cat.

Amb motiu d'aquesta activitat, s'ha programat també una sessió formativa d'sketching a càrrec de Joan Nadal, professor de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú. Serà dissabte 13 d'abril entre les 11 i les 14 h, a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer. L'activitat és gratuïta i cal fer reserva prèvia al telèfon 93 815 42 02 o bé a través del correu informacio@victorbalaguer.cat

El dibuix guanyador del 1r premi l`any 2018

El dibuix guanyador del 1r premi l`any 2018

El dibuix guanyador del 2n premi l`any 2018

El dibuix guanyador del 2n premi l`any 2018

El dibuix guanyador del 3r premi l`any 2018

El dibuix guanyador del 3r premi l`any 2018

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració