Menú

L'IMET promou la difusió d'un díptic per fomentar la contractació de persones amb trastorns mentals

Comparteix:
09/04/2019 10:48

El díptic, que es distribuirà entre les empreses de la comarca, té com a objectiu trencar estigmes i donar a conèixer les capacitats d'aquest col·lectiu

L'Institut Municipal d'Educació i Treball impulsa des de fa anys diversos projectes orientats a afavorir la inserció al mercat de treball de persones amb diferents capacitats. Un d'aquests col·lectius és el de les persones que han passat o passen per un trastorn mental.

Amb l'objectiu de seguir afavorint la seva contractació, des de l'IMET impulsaran la difusió d'un díptic informatiu i de sensibilització en salut mental, adreçat a les empreses del territori. El díptic No et creguis tot el que penses: la contractació ja és un fet!, ha estat creat per la Comissió d'orientació i inserció laboral, nascuda de la Taula de Salut Mental del Garraf, on participen diferents entitats i serveis a la comarca.

El díptic té com a missió trencar estigmes i perjudicis que frenen l'accés a la feina d'aquestes persones, i alhora vol servir per donar a conèixer les seves capacitats, independentment del seu diagnòstic.

Més informació al web www.imet.cat

*Vols conèixer com treballem? Experiencies en primera persona

IMET

IMET

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Treball
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració