Menú

L'Agrupació de Balls Populars i Montserrat Comas rebran el VII Premi Ventosa i Roig

Comparteix:
05/04/2019 14:21

Nota de premsa d'ERC

La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Vilanova i la Geltrú celebra, el proper dissabte 6 d'abril, la VII edició del Sopar de la República. L'acte, que començarà a les 20:45h, serà al Restaurant Marejol, i comptarà amb la presència de Ferran Civit, diputat al Parlament de Catalunya, qui ja va acompanyar ERC en la primera Els republicans ja han tancat les inscripcions al sopar, i més de 120 persones ompliran la sala gran del Marejol.

Com ja és tradició, un cop acabat el sopar s'entregaran els VII Premis Ventosa i Roig a una personalitat i una entitat de la ciutat. Els premiats d'enguany són Montserrat Comas, pel seu compromís amb la cultura, la memòria històrica i la construcció de la República Catalana; i Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú, per la seva gran tasca preservadora i promotora de la cultura popular local.

Durant l'acte també es retrà homenatge les persones i als familiars de les persones qui, ara fa 40 anys, van presentar-se en la primera llista post-franquista d'ERC a les eleccions municipals a Vilanova i la Geltrú, sota el lema "Honradesa i Treball".

ERC

ERC

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Grups municipals
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració