Menú

Bona part de l'oferta formativa de VNG torna a ser present al Saló de l'Ensenyament de Barcelona

Comparteix:
20/03/2019 13:43

L'estand municipal vol posicionar Vilanova i la Geltrú en el mapa de ciutats catalanes que compten amb una oferta formativa àmplia i singular, amb l'única escola pública d'aeronàutica del país.

Aquest matí l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i la Regidora d'Educació i Treball, Glòria Garcia, han assistit a l'acte inaugural del Saló de l'Ensenyament, que se celebra a Barcelona des d'avui i fins diumenge, a càrrec del conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, i la consellera d'Empresa i Coneixement Ángels Chacón

Per segon any consecutiu, l'oferta formativa de Vilanova i la Geltrú estarà representada al Saló de l'Ensenyament, per l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID),  Catalonia Film School, l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG) i l'Escola de Formació Aeronàutica de VNG (EFAV) que depèn de l'Institut Municipal d'Educació i Treball de VNG (IMET), en estand que s'ubica al Pavelló número 1 del recinte firal.

Els objectius de tornar a ser presents al saló és la voluntat de posicionar Vilanova i la Geltrú en el mapa de ciutats catalanes que compten amb una oferta educativa àmplia i singular, i la possibilitat de divulgar la totalitat de formacions ocupacions, cicles formatius i estudis universitaris que es poden cursar a la ciutat.

Vilanova i la Geltrú compta amb un campus universitari obert i innovador, una escola d'art i disseny que ofereix atractius i punters cicles formatius en comunicació gràfica, audiovisual i disseny d'interiors, una escola de cinema i televisió que ofereix títol propis en arts escèniques i cinematografia, a banda de disposar de l'única escola pública de formació ocupacional en mecànica aeronàutica de Catalunya i de l'Estat Espanyol, com és l'EFAV.

Per l'alcaldessa, Neus Lloveras, és important poder consolidar el fet d'esdevenir una ciutat del coneixement, una ciutat universitària on hi ha molta formació disponible. "Per nosaltres és molt important poder ser en aquest saló un any més. Cal que puguem explicar que la nostra és una ciutat universitària d'alt nivell formatiu. És fonamental donar-ho a conèixer de manera conjunta, i mostrar que no cal sortir de Vilanova per rebre formació de qualitat i amb futur".

Per la seva banda, la regidora Glòria Garcia, ha recordat que el Saló és l'avantsala del que serà la novena edició de la Zona E, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú el 4 i 5 d'abril. Una fira que recull tota l'oferta formativa post obligatòria de la ciutat i la comarca del Garraf. "A la nostra ciutat tenim una àmplia i variada oferta formativa, i en casos com l'EFAV única a tot l'Estat. Aquestes són opcions que permeten al nostre alumnat seguir formant-se sense haver de marxar del territori. Els centres que aquests dies seran al Saló també estaran a la Zona E, una fira que dóna a conèixer l'acció formativa de la comarca, però també de comarques properes amb graus complementaris".

La Fira de la Zona E comptarà enguany amb 25 estands, i tindrà com a escenari la plaça de Soler i Carbonell. La fira estarà oberta a tothom i comptarà amb un punt d'atenció d'informació, orientació i assessorament personalitzat per resoldre els possibles dubtes de l'alumnat.

Estand de Vilanova i la Geltrú, Saló de l`Ensenyament

Estand de Vilanova i la Geltrú, Saló de l`Ensenyament

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració