Menú

Tot a punt per a les eleccions del 20-N

Comparteix:
18/11/2011 11:44

47.176 vilanovins i vilanovines podran votar en els comicis generals de diumenge

La jornada electoral començarà a les 9 h i finalitzarà a les 20 h, en un total de 64 meses ubicades en 24 locals electorals a Vilanova i la Geltrú, com en les eleccions municipals del maig passat. Qui vulgui saber on ha d'anar a votar pot consultar-ho online fent clic aquí.

D'altra banda, com és habitual l'Oficina del Cens Electoral ha enviat la targeta censal a totes les persones residents a l'Estat espanyol amb dret de vot amb les dades d'inscripció i comunicant també les dades de la mesa i el local electoral on els correspon votar. A més a més, a tots els col·legis electorals s'ubicaran ordinadors, amb el programa de Consulta del Cens Electoral perquè els electors puguin comprovar la mesa on figuren inscrits.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú mantindrà durant tota la jornada electoral un dispositiu d'atenció als electors de les 8 a les 20 h. Així mateix també s'atendrà les persones telefònicament mitjançant el número de l'Ajuntament, 93 814 00 00, o bé mitjançant el telèfon d'atenció als electors 901 101 900 de les 8 a les 20 h ininterrompudament.

Les persones amb problemes de mobilitat que requereixen de transport per part de la Creu Roja poden contactar telefònicament amb aquesta entitat per tal de sol·licitar els seu servei, al telèfon 679 97 98 82. Aquest servei ja es pot reservar des d'avui.

D'altra banda, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra seran els encarregats de garantir la seguretat ciutadana als 24 col·legis electorals de la ciutat. El principal objectiu és garantir el dret de la ciutadania a participar lliurement a les eleccions; garantir el lliure exercici dels drets i llibertats i garantir la seguretat ciutadana a la Vila. També com a objectius específics es contempla la protecció dels col·legis electorals; auxiliar els presidents de les meses electorals que ho requereixin tant dins com fora dels locals electorals en aspectes com el manteniment de l'ordre, la llibertat dels electors i el compliment de la Llei de Règim Electoral General, entre d'altres.

Els resultats es podran seguir a la web que ha disposat el Ministeri de l'Interior sobre les eleccions generals

Dispositiu electoral

Dispositiu electoral

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Atenció a la ciutadania
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració