Menú

Treballs de millora a la parada del bús urbà, entre els carrers del Pare Garí i de Francesc Macià

Comparteix:
03/02/2015 12:18

Es retira la plataforma prefabricada i s'amplia en uns 18 metres quadrats l'actual vorera.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha iniciat aquesta setmana els treballs de millora a la parada de l'autobús urbà situada entre els carrers del Pare Garí i de Francesc Macià. El motiu d'aquesta intervenció, inclosa dins els projectes de millora de la via pública, és consolidar una parada que compta amb un gran volum de viatgers.

Els treballs, encarregats a l'empresa Anfor 2011, consistiran en la retirada de la plataforma mòbil prefabricada, que es destinarà a una altra parada de la ciutat, i la col·locació d'uns 18 metres quadrats de panots amb els quals es donarà una major amplada a l'actual vorera. A més s'instal·larà un segon banc al costat del que ja hi havia. La finalització d'aquesta intervenció es preveu per aquesta mateixa setmana.

D'altra banda, també aquesta setmana es realitzaran millores viàries al sector de la Masia Nova. La intervenció consisteix en canviar el sentit circulatori del carrer de Guillem Rovira per donar sortida, cap a la ronda Ibèrica, als vehicles procedents de les naus industrials més properes. Si fins ara només el bús urbà podia utilitzar aquest itinerari en sentit muntanya, ara s'amplia a la resta de vehicles, atenent així a una petició del sector. Paral·lelament al canvi de direcció del carrer, també s'han fet millores en la senyalització per a la incorporació dels vehicles a la ronda Ibèrica, incrementant així la seguretat de la maniobra.

parada bus carrer del Pare Garí - de Francesc Macia

parada bus carrer del Pare Garí - de Francesc Macia

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració