Menú

El Club de Mar Vilanova i la Geltrú ja compta amb seu pròpia

Comparteix:
03/07/2011 19:38

L'entitat realitza diverses activitats de vela lleugera destinades als seus associats

El Club de Mar Vilanova i la Geltrú ha inaugurat, aquest migdia, la seva seu oficial, que està ubicada al Moll de Ponent de la platja de Ribes Roges.

Aquesta nova entitat és una societat esportiva que té com a objectiu el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva sense ànim de lucre.

El club, que actualment compta amb 118 socis, té com a principal disciplina esportiva la vela lleugera, predominant les modalitats de patí català, catamarà i windsurf.

L'acte ha comptat amb la presència de Neus Lloveras, alcaldessa de VNG, que ha afirmat que la ciutat "ha de viure de cara al mar", pel que el naixement d'aquest tipus d'entitats "és el futur". En aquest sentit, Lloveras ha explicat que VNG ha de buscar "noves oportunitats", entre les que destaquen les activitats relacionades amb el mar, ha afirmat. 

Seu del Club de Mar Vilanova i la GeltrúDescarrega't la foto
La inauguració també ha comptat amb la presència de Damià Calvet, secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, que ha remarcat la importància del port de VNG i de les activitats relacionades amb el mar "com a motor per a la recuperació econòmica". A més a més, Calvet ha elogiat la qualitat de les platges de la ciutat i ha encoratjat a seguir treballant per millorar-la i "consolidar VNG com a punt de referència".

Gerard Esteva, president de la Federació Catalana de Vela, ha destacat la importància d'aquesta inauguració "en el context de crisi actual" i ha remarcat la importància del teixit social del club.

Abans de la inauguració, a la qual també hi han assistit diversos regidors i regidores del consistori municipal, s'ha dut a terme una regata que ha comptat amb participació de regatistes de la ciutat, Cubelles i Sitges.

Descarrega't la foto de portada

Inauguració del Club de Mar Vilanova i la Geltrú

Inauguració del Club de Mar Vilanova i la Geltrú

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració