Menú

Èxit de participació a la Neàpolis Game Jam

Comparteix:
28/01/2013 15:02

Una quarantena de participants han competit durant 48 hores per crear un videojoc que tenia com a fontt d'inspiració el batec d'un cor

'Cardiac Survival Squirel' és el prototip de videojoc guanyador de la 'Neàpolis Game Jam' que s'ha celebrat durant el cap de setmana a la seu de Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. L'equip format per Joshua Llombart, Albert Márquez, Òscar Martínez, kalim Veloso i Andrés Garcia era un dels sis, que han competit durant el cap de setmana per desenvolupar una proposta de videojoc entorn la imatge proposada per l'organització d‘un batec de cor.

En total han pres part a la Game Jam, 40 participants, majoritàriament alumnes i ex-alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny, que des de divendres i fins diumenge han realitzat diferents propostes de videojoc. Entre els mateixos participants també han puntuat els prototips en base a tres categories: concepte del joc; disseny del joc i programació. En aquesta darrera categoria l'equip amb més puntuació ha estat el format pels integrants de l'empresa amb seu a Neàpolis, Service2Media. 

Vilanova i la Geltrú ha estat un dels 300 espais on s'ha dut a terme la Global Game Jam. Es tracta d'una competició desenvolupada ininterrompudament durant 48 hores, simultàniament a 63 països arreu del món. Enguany, per segon any consecutiu, Vilanova i la Geltrú ha participat en aquesta iniciativa organitzada conjuntament per l'escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID) i l'agència pública d'innovació Neàpolis. Justament aquesta col·laboració entre ambdues entitats municipals ha esta qualificada com de "molt profitosa i positiva" per responsables d'ambdues organitzacions ja que permet a l'alumnat obtenir experiència professional de qualitat. En els propers dies els webs de Neàpolis i l'EMAID tindran accessibles tots els prototips que han competit, mentre que el videojoc guanyador ja es pot veure en el següent link

La Global Game Jam és una trobada que té per objectiu la creació ràpida de prototips de videojocs. Les persones que hi ha participat han disposat d'un temps limitat, 48 hores, per dissenyar les seves propostes i mostrar si la idea original pot esdevenir un videojoc o no. Des de l'any 2008 s'han realitzat arreu del món trobades Global Game Jam i és a partir de 2011 que Vilanova i la Geltrú hi participa.

global game jam

global game jam

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració