Menú

Tots els barris i sectors consolidats de VNG disposen d'un servei d'autobús eficaç, segur i modern

Comparteix:
11/08/2008 12:00

El proper dilluns dia 18 d'agost s'ampliarà el recorregut de la Línia 3 del Bus urbà pel Fondo Somella

A partir de la setmana vinent, el bus urbà de la Línia 3, que uneix Masia Nova i Fondo Somella, ampliarà el seu trajecte continuant pel carrer de l'Agricultura, amb les següents noves parades: Agricultura - Estaca; Agricultura - Fanga; i amb final i inici a la L4: Somella - Agricultura. A banda d'aquesta ampliació, una altra novetat és que quedarà anul·lada la parada de la L3 Dalla - Estaca.

També s'anul·laran les parades de la L3 i L4 Rambla de l'Arnau de Vilanova - avinguda de la Collada (escola Itaca). Aquestes parades sols estaran en funcionament els dies que hi hagi jornada escolar i en horari d'entrada i sortida a l'escola. El recorregut es farà directe per l'avinguda de la Torre del Vallès. Les parades més properes són Torre del Vallès - ronda Ibèrica i Torre del Vallès - Puigmal.

Amb aquesta ampliació es consolida definitivament la implantació del bus urbà al Fondo Somella iniciada el passat mes de novembre. Aquesta millora, conjuntament amb la recent posada en marxa d'una nova línia de bus que dóna servei als barris del Prat de Vilanova i Santa Maria, configuren una xarxa de servei de transport col·lectiu molt sòlida que segons el regidor de mobilitat, Xavier Carbonell, 'suposa la culminació d'un ambiciós procés de millores en el transport públic iniciat fa uns anys pel govern de la ciutat'. El regidor afegeix que 'ara, ja podem afirmar que tots els barris i sectors consolidats de Vilanova i la Geltrú disposen d'un servei d'autobús eficaç, segur i modern'.

Les noves parades s'han establert tenint en compte criteris de proximitat, això significa que a partir del proper 18 d'agost cap veí/na del Fondo de Somella haurà de recórrer més de 250 metres per poder pujar a l'autobús, de fet, la gran majoria disposarà d'una parada a menys de 100 metres del seu domicili.

bus

bus

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració