Menú

S'escullen els quatre Pabordes representants de les entitats

Comparteix:
05/07/2012 13:10

Més de 30 persones assisteixen a l'acte d'elecció de Pabordes i Pabordesses de la Festa Major 2013

Seguint el sistema proposat durant el procés participatiu que es va dur a terme durant el mes de maig, ahir es van escollir els quatre representants de les entitats i associacions inscrites al registre d'entitats de VNG. El procés participatiu va ratificar la continuïtat de la figura dels pabordes com a model organitzatiu de la Festa Major. Ells són els responsables d'organitzar el tronc cívic festiu de la festa.

Per arribar al nombre total de representants de la Festa Major, el dia 19 de juliol, la Junta de Portaveus escollirà tres ciutadans d'entre els set que han presentat la seva candidatura. El Ple extraordinari de juliol (abans de l'estiu), ratificarà els set Pabordes de la Festa Major 2013.

Ahir, els representants de 15 entitats amb dret a vot que s'havien inscrit prèviament a través de la Carpeta Ciutadana, van escollir els quatre representants, entre els set candidats presentats per les entitats. Cada una d'elles tenia dret a un vot. En el transcurs de la votació es van produir fins a tres empats, la qual cosa va forçar fins a tres rondes diferents. Finalment van ser escollits Montserrat Font, del Grup de Dansa de Vilanova, Francesc Garcia, de l'AV Sant Joan, Lluís Miquel Soto, del Foment Vilanoví i Estela González, de l'AV Molí de Vent.

Recollint els suggeriments que es van tractar en el procés del mes de maig, per tal de realitzar una elecció més participativa i transparent, i a l'espera de la creació dels estatuts de la futura Fundació Pública de la Festa Major, aquest any totes les entitats de Vilanova i la Geltrú i els ciutadans que volguessin podien presentar, mitjançant la Carpeta Ciutadana, la seva candidatura. Així mateix, les entitats que volien participar en la votació podien inscriure's, també via carpeta ciutadana.


Altres noticies relaciones

Vot del Poble 2011

Vot del Poble 2011

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració