Menú

VNG ofereix el local per a les oficines centrals de la delegació del govern al Penedès

Comparteix:
03/08/2018 14:27

El govern felicita Pere Regull pel seu nomenament i posa a disposició de la Generalitat gratuïtament un espai per la Vegueria

El govern de VNG demana a la Generalitat, que instal·li la seva oficina central a la capital del Garraf. L'alcaldessa, Neus Lloveras, creu que "Vilanova i la Geltrú, com a ciutat més gran, ha de fer el pas i oferir un espai perquè es facin les oficines centrals de la vegueria, i el Consell de la Vegueria. Avui mateix farem arribar al govern de la Generalitat l'oferta d'un local que posem a disposició, de manera gratuïta i de manera immediata, perquè hi pugui començar a treballar el delegat del govern".

Els representants del govern local han felicitat Pere Regull pel seu nomenament i han demanat que comenci a ser una realitat la vegueria del Penedès. Jordi Medina, portaveu del govern vilanoví, ha recordat que "nosaltres, aprofitant la creació de la vegueria, apostem per les cocapitalitats. A les 4 capitals de comarca hi ha d'haver oficines d'atenció ciutadana, fent un desplegament de les infraestructures que s'aproximi a la població i a les necessitats. Però per qüestió administrativa hi ha d'haver unes oficines centrals, i aquesta és la ciutat amb més població, més serveis, més activitat econòmica".

El 8 de febrer de 2017 el Parlament va aprovar la modificació de la llei de vegueries per incloure la vuitena vegueria. "Des del territori vam mostrar la nostra satisfacció per haver aconseguit aquesta reivindicació històrica" recorda l'alcaldessa, "el Penedès ha de deixar de ser perifèria per convertir-se en un punt central d'una Catalunya descentralitzada".

Jordi Medina reclama també el desplegament com més aviat millor, "demanem a Pere Regull i a Pere Aragonès que estudiïn aquesta viabilitat en pro de l'eficiència del desplegament de la Vegueria Penedès".

L'oferiment per part vilanovina es concreta en un local de 370 m2 situat just davant dels Mossos d'Esquadra, molt ben comunicat, amb àmplia zona d'aparcament, i a prop del centre de la ciutat.

Rdp Vegueria

Rdp Vegueria

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar l'experiencia del visitant a la nostra web
Moltes gràcies per la teva col·laboració