Menú

El Govern municipal i Ports de la Generalitat acorden anar de la mà per crear activitat econòmica al port

Comparteix:
10/11/2011 11:09

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras es va reunir ahir amb la gerent de Ports de la Generalitat, Dolors Rodríguez, per tractar diverses qüestions relatives a aquest actiu de la ciutat.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras es va reunir dimecres amb la gerent de Ports de la Generalitat, Dolors Rodríguez, per tractar diverses qüestions relatives al port i a la dinamització econòmica i el pol d'atracció que té aquest actiu de la nostra ciutat.

Neus Lloveras anava acompanyada de la segona tinent d'Alcaldia i regidora de Serveis Viaris i Mobilitat i Participació, Glòria Gàrcia i del regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet. Durant la trobada, que en paraules de l'alcaldessa va ser "positiva", es va fer evident la voluntat d'ambdues administracions de "mantenir una col·laboració directa i constant" per aconseguir consensuar posicions respecte les qüestions que hores d'ara hi ha sobre la taula.

L'alcaldessa de VNG ha explicat que, entre els temes que es van tractar hi ha "l'estudi de detall de la zona lúdica i de lleure de la plaça del Port, l'arranjament del Parc de Ribes Roges i els usos previstos a la plaça del Trajo de Garbí". Neus Lloveras també s'ha referit a la tanca que envolta la zona comercial i pesquera, qüestió que genera certa controvèrsia. Sobre aquest tema, segons Lloveras, es va assolir el compromís "de seguir-ne parlant amb l'objectiu de trobar una solució de consens i assumible per a tothom". Després d'aquesta reunió i visita al port, l'alcaldessa de VNG ha volgut traslladar "sobretot el compromís d'ambdues parts que cal fer el possible per aconseguir dinamitzar el port i integrar-lo a la ciutat". 

passeig port alcaldessa

Per la seva banda, el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet, ha explicat que durant la trobada es va fer evident que la crisi també afecta la indústria nàutica que hi ha al voltant del port. En aquest sentit el regidor Giribet ha dit que "l'objectiu del govern és mantenir aquest tipus d'activitat de drassanes sobretot per la importància que té el port vilanoví". Sobre l'activitat lúdica i de lleure de la plaça del Trajo de Garbí, Joan Giribet ha explicat que "actualment no hi ha res ni cap inversor, ni cap acord amb Ports de la Generalitat", però que "cal potenciar la zona amb activitat econòmica que pot ser del sector de la gastronomia, la restauració i l'oci sense que obligatòriament s'hagi de vincular els usos a l'oci nocturn". Finalment, el regidor d'Urbanisme també ha reiterat la voluntat de "treballar i anar de la mà, juntament amb Ports de la Generalitat per crear activitat econòmica al port vilanoví".

Descarrega't la foto de portada

Descarrega't la foto de la visita

reunió alcaldessa port

reunió alcaldessa port

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració