Menú

Viu la primera nit de compres a Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
03/11/2011 9:41

El proper 11 de novembre tindrà lloc la primera edició de la Vilanova Shopping Night, on els comerços del centre obriran fins a mitjanit

Arriba la nit del shopping a Vilanova i la Geltrú. Una nit divertida i emocionant en la que es podrà fer gairebé de tot. Prendre una copa de cava passejant entre els aparadors del centre de Vilanova, gaudir de les compres escoltant música en directe, fer-se fotos amb els amics al photocall de la plaça de la Vila, veure models fora de les botigues... Tot això i moltes més sorpreses és la Vilanova Shopping Night, una experiència de compra original i exclusiva que coincideix amb la Fira de Novembre de la ciutat.

Vilanova i la Geltrú vol refermar el seu atractiu com a ciutat de compres amb aquesta innovadora acció. El projecte, organitzat per l'associació de comerciants de la ciutat, Viu Comerç, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya, pretén oferir una nova forma de relacionar-se diferent entre el client i el comerç. A l'obertura de les botigues des de les nou del vespre i fins a mitjanit s'afegeixen tot un seguit d'activitats per fer d'aquesta nit una vetllada molt atractiva. Grups de música en directe a les diferents places del centre, actuacions de balls, globus gegants, photocall, maniquins vivents, assessoria d'imatge i, fins i tot, un servei de guarderia són els atractius per passejar aquella nit pel centre de Vilanova i la Geltrú, sense oblidar que les botigues disposaran de tiquets d'aparcament gratuïts de fins a una hora.

Per primera vegada a la ciutat, i coincidint amb la presentació de la nova marca del comerç, Viu Comerç (abans Tot Centre), els comerciants del centre obriran els seus establiments engalanats per tal d'oferir als seus clientes promocions especials, a més de convidar a cava i a petits tastes els seus visitants.

Aquesta acció s'engloba dins del pla estratègic que ha elaborat l'associació per posicionar el comerç de Vilanova i la Geltrú com un centre comercial a cel obert de referència. Per això, amb aquest canvi de marca s'encetaran un seguit d'accions per tal d'explicar els valors del comerç de la ciutat, com són la proximitat, la qualitat, l'oferta i l'experiència, tot des de un punt de vista innovador i de valor afegit.

A més a més, durant la Fira de Novembre Viu Comerç ocuparà la totalitat de la plaça de la Vila, oferint als seus visitant una visió actual i moderna el comerç de la ciutat. Per això s'instal•·arà una botiga del futur, fent servir les noves tecnologies com a instrument comunicatiu entre el visitant i el comerç. Durant els tres dies es realitzaran una sèrie de desfilades a la passarel·la que hi haurà a la plaça de la Vila, on els comerços de la ciutat hi seran representats amb les últimes tendències del mercat. L'oferta de Viu Comerç a la Fira de Novembre es completarà amb una zona infantil, un lounge pels visitants, i un espectacle de llums, a part de moltes més sorpreses.

Vilanova Shopping Night

Vilanova Shopping Night

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Activitat econòmica
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració