Menú

S'obre la preinscripció per als cursos de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
23/01/2013 14:16

Aquest dilluns 21 de gener es va iniciar el termini per accedir als cursos de manteniment d'aeronaus

Des d'aquest dilluns 21 de gener ja es poden fer les preinscripcions als cursos de manteniment d'aeronaus per al curs 2013-2014 que realitza l'Escola d'Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) depenent de l'Institut Muncipal d'Educació i Treball (IMET). 

L'oferta formativa contempla els cursos de formació bàsica per obtenir la Llicència de Manteniment d'Aeronaus de la categoria A i la formació bàsica per obtenir la Llicència de Manteniment d'Aeronaus de la categoria B1. En el primer cas per accedir als cursos es fa necessari tenir el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i/o Graduat Escolar. En la segona oferta formativa, cal disposar d'un títol de Cicle Formatiu de Grau Mig i/o de Grau Superior i/o Batxillerat. 

Les persones interessades a preinscriure's en alguna de les dues modalitats formatives cal que accedeixin al web de l'EFAV i omplin les dades del formulari que hi trobaran. La preinscripció és gratuïta i la persona interessada rebrà en la seva adreça de correu electrònic tota la informació del nou curs

aeronàutica

aeronàutica

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Formació ocupacional
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració