Menú

S'acorden nous intercanvis esportius amb la ciutat agermanada de Mérignac

Comparteix:
18/03/2009 10:22

Durant el 2010 es realitzaran diversos intercanvis amb les seccions de gimnàstica i futbol de la Fundació, de voleibol del CEVG i el Club Bàsquet Samà

La visita que la delegació del servei d'esports de Mérignac va realitzar, del 12 al 15 de març, a VNG va servir per acordar nous intercanvis entre les entitats esportives vilanovines i la ciutat francesa de cara al 2010.

La delegació francesa va poder conèixer la metodologia de treball emprada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú així com de les entitats esportives Fundació Club Patí Vilanova, Club Basquet Samà, Fundació Privada d'Unió d'Esport Base de Vng i Club Esportiu Vilanova i la Geltrú.

En aquest sentit, es van acordar nous intercanvis programats per l'any 2010. El primer es realitzarà amb les seccions esportives de gimnàstica i futbol de la Fundació Privada d'Unió d'Esport Base de Vng, amb nois i noies de 6-7 anys i 11-12 anys respectivament.
El segon intercanvi serà amb els nois i noies de 13-14 anys de la secció de voleibol del Club Esportiu Vilanova i la Geltrú. El tercer i darrer acord es va fer amb el Club Basquet Samà, que durar a terme un intercanvi amb els equips de nois i noies de 14-16 anys

Tots els joves que hi participin s'allotjaran a les cases dels nois i noies de la ciutat agermanada que els aculli, de manera que conviuran dins i fora del terreny de joc.

Pel que fa al que resta d'any, està prevista una visita a VNG del conjunt cadet d'hoquei de Mérignac, del 14 al 17 d'abril, que s'entrenarà amb l'equip de la Fundació Club Patí Vilanova. Per la seva banda, El SEL Vilanova i la Geltrú Escola de Rugby va arribar també a un acord amb el representant de l'associació Drop de Béton de Mérignac per tal de realitzar un intercanvi, a través del programa Joves en acció, durant l'estiu d'enguany amb una durada d'una setmana.

A banda d'aquestes reunions amb les entitats esportives de la ciutat, els representants del servei d'esports de Mérignac també van poder conèixer de primera mà les diferents instal·lacions esportives municipals de la ciutat i van poder gaudir del partit de competició europea entre el CP Vilanova i el Follonica.

Reunió entre els representants de Mérignac i entitats esportives

Reunió entre els representants de Mérignac i entitats esportives

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració