Menú

Gestió Integral d'Espais Oberts administrarà el mercadal dels dissabtes

Comparteix:
11/03/2009 12:33

Aquest matí s'ha signat un conveni entre l'Ajuntament de VNG i l'empresa. Complir totes les mesures de seguretat és un dels primers objectius de l'acord

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'empresa vilanovina Gestió Integral d'Espais Oberts SCCL han signat aquest matí un contracte per administrar el mercadal dels dissabtes al voltant del Mercat del Centre. El conveni és per a dos anys, amb possibilitat de pròrroga anualment amb un màxim de dos anys. Un dels primers encàrrecs que té l'empresa és resituar algunes parades per garantir les mesures de seguretat.

El segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, ha explicat que Gestió Integral d'Espais Oberts haurà de planificar una nova ubicació per a les parades situades al voltant dels accessos, així com modificar part de la distribució per garantir el pas en els passadissos. "Ens preocupa sobretot complir les condicions de seguretat", ha manifestat el regidor vilanoví. En aquest sentit, ha afegit que es produiran únicament els canvis estrictament necessaris "per causar el mínim moviment i les mínimes molèsties als paradistes".

Gestió Integral d'Espais Oberts "té coneixement de fa anys en el món dels mercats públics", ha informat Tomàs Álvaro. Així mateix, l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, s'ha mostrat "absolutament convençut que és una garantia de bon treball". A més a més, ha afegit Joan Ignasi Elena, "són de Vilanova. S'ha de potenciar que les empreses de la ciutat siguin les que treballin a la ciutat. Sempre, però en moments com el d'ara, més que mai". Per a l'alcalde, la col·laboració entre els tècnics municipals i l'empresa gestora permetran "preservar el privilegi que és el mercat per a la ciutat". Joan Ignasi Elena i Tomàs Álvaro han aprofitat per agrair el suport de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra cada dissabte.

A banda de les mesures per al compliment de les condicions de seguretat, el mercadal incorporarà altres canvis, com la identificació de les parades o el sistema de neteja. L'encàrrec a Gestió Integral d'Espais Oberts es va aprovar la setmana passada en la Junta de Govern Local. Segons l'acord, l'ocupació total de la via pública es fixa en 1.026 metres lineals, amb 321 metres lineals per alimentació, 640,5 per a roba i 64,5 per a llar. Gestió Integral haurà de presentar el darrer dia de cada trimestre a l'Ajuntament un informe de l'activitat desenvolupada en els darrers tres mesos. Aquest contracte arriba després que el juny de l'any passat va quedar desert el concurs per a la contractació del mercadal dels dissabtes.

Conveni sobre el mercadal del dissabte

Conveni sobre el mercadal del dissabte

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Activitat econòmica
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració