Menú

Commemoració del Dia Internacional de la No-Violència vers les Dones, a Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
16/11/2011 13:07

La jornada formativa, la lectura del manifest i la plantada d'espelmes, principals actes per commemorar el 25 de novembre a la ciutat

Vilanova i la Geltrú commemorarà el 'Dia Internacional de la No-Violència vers les Dones' amb diferents actes durant la setmana vinent. A partir de dilluns 21 de novembre i fins el diumenge 4 de desembre la façana de l'Ajuntament serà el punt d'exposició de tres fotografies gegants que tenen per lema 'Dones a l'Ombra' i són obra de la fotògrafa Isabel Herrera.

El divendres 25 de novembre, per commemorar el 'Dia Internacional de la No-Violència vers les Dones', la Regidoria del Pla d'Equitat de l'Ajuntament de VNG ha organitzat diversos actes. De 9.30 a 12 h, a la Biblioteca Joan Oliva, es farà la jornada formativa 'La violència de Gènere en l'àmbit de la Gent Gran' a càrrec de la professora de Psicologia Evolutiva i de l'Educació de la UB, Montserrat Celdran.

A les 12 h, es farà la lectura del manifest, que enguany anirà a càrrec de la cap de l'Àrea Bàsica Policial del Garraf del cos de Mossos d'Esquadra, Rosa Gubianes.

A la tarda, a les 19 h, com ja s'ha fet en d'altres ocasions, l'associació de dones La Frontissa, grups de dones de la ciutat i l'Espai d'Equitat, duran a terme la Plantada d'espelmes en memòria de les víctimes de la violència masclista i tot seguit a la Sala Noble de la Casa Olivella, es farà una interpretació poètica a càrrec de l'associació de dones La Frontissa.

Els actes organitzats a la ciutat al voltant del 25 de novembre, finalitzaran amb el lliurament de premis als alumnes guanyadors de l'edició d'enguany del certamen 'Carta a qui maltracta'. La convocatòria reuneix anualment més d'un centenar de joves dels instituts de la ciutat. L'acte de lliurament del premi es farà el primer de desembre, a les 19 h, a la Sala Noble de la Casa Olivella.

25 novembre

25 novembre

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Dones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració