Menú

Valoració positiva del Nadal a VNG

Comparteix:
10/01/2019 15:07

Les activitats tradicionals s'han combinat amb propostes noves per mantenir i reforçar la ciutat com a centre d'atracció

 La valoració de les activitats de Nadal a Vilanova i la Geltrú és molt positiva perquè s'han “complert els objectius d'oferir un ventall d'activitats lúdiques culturals i tradicionals, dinamitzar el centre econòmic i comercial de la ciutat i reforçar la capitalitat”. L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras creu que s'ha aconseguit “crear un Nadal màgic” i destaca la retransmissió de TV3 de la Cavalcada de Reis perquè “crec que ha estat molt important com a projecció de la ciutat”.

El regidor de Promoció Econòmica i Comunicació, Jordi Medina, ha explicat que “aquests dies hem tingut un increment de visitants a la nostra ciutat, és evident que quan parlem d'exercir la capitalitat volem dir que a Vilanova i la Geltrú han de passar coses i d'aquí aquesta aposta per aquesta programació”. Medina ha donat algunes dades, com ara les 8 mil persones que han vist el videomapping a la façana de l'Ajuntament, “ha estat un èxit rotund”, i les 3 mil persones que han participat en les activitats organitzades pels museus vilanovins. També ha dit que els tallers per a infants de la plaça de la Vila van tenir un molt bon nivell de participació.

Adelaida Moya, regidora de Cultura creu que s'ha demostrat que “aprofitant el calendari tradicional es poden crear activitats atractives i que poden contribuir a la capitalitat comercial de Vilanova”. Moya ha destacat el Fotopessebre, que “ha funcionat bé, la intenció és consolidar-lo”, i ha donat xifres d'assistència, destacant les 11.000 persones que han vist la Biennal de Pessebres a l'església dels Josepets, els 2.500 infants que han passat per la Vela Reial, i les 800 persones que han vist l'espectacle del Retaule de Nadal.

La regidora de Cultura també ha parlat de la Cavalca dels Reis. “El fet de la retransmissió de TV3 ens ha permès posar al dia l'escenografia, i la carrossa de l'estel era tota nova, això ja ho tindrem de cara als pròxims anys”. El programa de TV3 va tenir un 12.8% d'audiència, amb 188.000 espectadors de mitjana. Al llarg de l'hora i 24 minuts que va durar, abans de l'informatiu del vespre, els pics podien arribar a 410.000 espectadors.

Valoració Nadal

Valoració Nadal

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar l'experiencia del visitant a la nostra web
Moltes gràcies per la teva col·laboració