Menú

Normalitat en l'inici del nou curs escolar a Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
12/09/2018 13:52

Enguany 9.355 alumnes cursaran estudis de primària i secundària a un total de 249 aules

Aquest matí 9.355 alumnes han iniciat el nou curs escolar 2018-2019 amb total normalitat, als centres d'educació infantil i primària i de secundària de la ciutat.

La regidora d'Educació, Glòria Garcia ha estat aquest matí l'Escola Llebetx, que enguany celebra el 50è aniversari de la seva fundació, i ha visitat les classes de P5 i de 6è de primària, acompanyada de la directora del centre.

El nou curs comença amb 249 aules d'educació infantil i primària, una menys que l'any passat i 107 aules d'ESO, dues més que l'any passat. La regidora ha volgut destacar l'alt percentatge d'alumnes que enguany estudiaran en el centre triat en primera instància. "Aquest any es manté la xifra de famílies que han pogut escolaritzar els seus fills i filles en el centre triat en primer lloc, amb un 90,10% pel que fa als infants de P3, i un 84,51% per l'alumat que s'inicia en l'educació secundària obligatòria"

La regidora, també ha pogut veure les obres de millora i manteniment que s'ha fet durant l'estiu, i que en el cas d'aquesta escola han consistit en la construcció d'un magatzem exterior, treballs de pintura a les façanes i baranes exteriors de l'edifici, la reparació del terra de la cuina i la reparació de la instal·lació de gas. El cost dels treballs és de gairebé 23 mil euros. Glòria Garcia ha explicat que "enguany hem destinat 148 mil euros per fer diferents treballs de manteniment, això ens ha permès atendre aquelles peticions que són prioritàries pels diferents centres. Els diners s'han invertit en millores a set escoles i a la Llar d'infants Municipal de la Baldufa".

L'Ajuntament manté la línia d'ajuts a l'escolaritat que aquest any és de 160.000 euros, per a famílies amb dificultats econòmiques.

Informació relacionada

Escola Llebetx 6è

Escola Llebetx 6è

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració