Menú

Els professors del departament de música moderna de l'Escola Mestre Montserrat oferiran, dimecres, un concert pedagògic

Comparteix:
16/03/2009 11:44

L'actuació, que tindrà lloc a la sala polivalent de l'escola a les 18.30 hores, s'emmarca en el cicle d'activitats del centre d'interès per al curs 2008-2009

L'Escola de Música Mestre Montserrat ha organitzat, pel proper dimecres 18 de març a les 18.30 hores, un concert pedagògic a càrrec dels professors del departament de música moderna a la sala polivalent del centre.

L'objectiu del concert és fer un repàs general dels grans estils que han fet evolucionar el jazz, com el gospel, el ragtime, el blues, el swing, la bossa nova o el latin jazz, a partir de la interpretació de peces representatives de cada estil acompanyades per explicacions, suport visual i alguna sorpresa final. A més, algunes de les peces del concert són composades i/o arranjades per professors de l'escola com Jordi Paulí, Pau Sandaran i Mònica Barberà.

Aquest concert, que va dirigit a tots els alumnes de l'escola de música i a tots aquells ciutadans que hi estiguin interessats, és la segona activitat programada del centre d'interès per al curs 2008-2009. En aquest sentit, les properes i darreres dues activitats seran el concert dels 50 anys del naixement de la Bossa Nova, previst pel 12 de maig, i el concert a càrrec dels alumnes de l'escola coincidint amb la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril.

Escola de Música Mestre Montserrat

Escola de Música Mestre Montserrat

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració