Menú

Canvis en el repartiment de l'obra 'Rive Gauche'

Comparteix:
07/11/2011 13:35

Mercè Martínez substituirà Maria Molins en aquesta peça que es representa al Teatre Principal el dia 19 de novembre

El Teatre Principal acollirà el dia 19 de novembre l'obra de Marc Rosich, Rive Gauche, una producció de Q-Ars Teatre. Un canvi de darrera hora ha fet que l'actriu Mercè Martínez substitueixi a Maria Molins. Mercè Martínez, actriu de teatre, cinema i musicals, actualment és la Nora a la producció de TV3, La riera. L'obra, que començarà a les 21 h, serà interpretada, doncs, per Mercè Anglès, Anna Güell i Mercè Martínez, i amb direcció de Rafel Duran Durada.

Just abans de la representació de Rive Gauche, a les 19.30 h, i dintre de l'Escola de l'espectador, es farà una introducció a l'espectacle, a càrrec de les actrius i del director.

L'obra

Shakespeare and Company i La maison des amis des livres, les dues llibreries que el 1921 se situaven a banda i banda del parisenc carrer Odéon, no eren fruit de la competència, sinó de la més gran de les complicitats entre les seves dues mestresses i instigadores, Sylvia Beach i Adrienne Monnier.

I d'aquesta manera, el carrer Odeón es convertia en una de les artèries principals de la vida artística dels anys vint: James Joyce, Gertrude Stein, Paul Valéry i un llarg etcètera. Des de les còmodes butaques dels seus establiments, les seves propietàries promovien la lectura dels llibres que elles estimaven. Rive Gauche és una comèdia on un matí, una clienta misteriosa pica a la porta de les dues llibreries cercant el mateix llibre i una intriga aparentment innocent es comença a cabdellar entre ella i les dues llibreres.

Rive Gauche

Rive Gauche

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració