Menú

El CUM celebra amb èxit el nou curs 'Lideratge del professorat a l'aula'

Comparteix:
31/03/2009 12:39

El curs s'emmarca en l'aposta del Campus Universitari de la Mediterrània per millorar la convivència en l'entorn escolar

El Campus Universitari de la Mediterrània ha celebrat amb èxit el nou curs Lideratge del professorat a l'aula, amb l'objectiu de posar fi al bullying als centres educatius. El curs, que forma part d'una aposta a favor de la convivència en l'entorn escolar, ha comptat amb una vintena de participants.

Altres cursos com Introducció al fenomen de la violència en edat escolar, Eines de detecció del bullying: qüestionaris i dibuixos infantils, Estratègies de prevenció i intervenció per edats i Resolució de casos, també s'engloben en aquesta línia de convivència. Tots ells estan dirigits per la pedagoga i pionera en l'estudi de la violència escolar, Nora Rodríguez.

En aquest sentit, el CUM presenta, dins de la nova programació de 2009, tot un seguit de cursos, tallers i d'altres activitats formatives adreçades a docents. L'objectiu és donar resposta a les creixents demandes del col·lectiu de mestres i professors sobre les dificultats emocionals, cognitives i de conducta que observen diàriament a l'aula.

D'aquesta manera, la psicòloga Xènia Moliner dirigirà tres cursos sobre els problemes de conducta a la infància amb l'objectiu de donar eines i estratègies als professionals en contacte amb infants. Aquests seran Psicopatologia infantil per a mestres, Intervenció amb nens i nenes amb trastorns de conducta i TDAH: detecció, diagnosi i tractament.

La programació adreçada a docents es completarà amb els cursos Prevenció de l'estrès, Prevenció musculoesquelètica, Gestió de les emocions a l'aula, Moodle i Els fotologs, el messenger, el podcasting, el social bookmarking o els videojocs i les noves competències digitals

CUM

CUM

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració