Menú

El Documental del Mes presenta avui a Neàpolis 'El Perdón'

Comparteix:
03/11/2011 13:47

Un cop finalitzi el passi es podrà seguir, simultàniament en 9 sales de la xarxa, un col·loqui amb el director Ventura Durall

Neàpolis acull aquest vespre, a les 20 hores, la presentació del documental 'El Perdón', de Ventura Durall. Es tracta d'un treball sobre la vida d'Andrés Rabadán, un jove diagnosticat com a malalt mental que durant 20 anys ha estat tancat en un psiquiàtric penitenciari per haver matat el seu pare amb una ballesta. Al documental 'El Perdón', Ventura Durall, revisa el cas i ofereix noves visions dels fets mitjançant entrevistes amb advocats, psiquiatres, periodistes que van seguir el succés, així com també amb declaracions de la germana i del mateix Andrés Rabadán.

La projecció de l'auditori de Nèapolis es farà simultàniament a 9 sales de la xarxa El Documental del Mes. Un cop finalitzi el passi, en aquestes 9 sales connectades per webcast es podrà seguir un col·loqui, mitjançant e-mail o SMS amb el director del documental i amb Lluís Borras, antic psiquatre d'Andrés Rabadán, que des de la seu central de l'Auditori Espai Caixa de Girona, respondran totes les qüestions que es plantegin.

El Documental del Mes és una iniciativa de la productora Parallel 40 amb l'objectiu d'apropar aquest gènere cinematogràfic a tot tipus de públic.


documental del mes

documental del mes

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració