Menú

La Xarxa de Centres Oberts de Vilanova i la Geltrú celebra el Carnaval

Comparteix:
27/02/2019 12:21

Enguany s'han encarregat de la decoració del carrer de Santa Madrona i han organitzat una festa de disfresses a la Nau del Museu del Ferrocarril

Els infants i adolescents de la Xarxa de Centres Oberts de Vilanova i la Geltrú ja han iniciat els preparatius per celebrar el Carnaval. Igual que en anys anteriors, juntament amb les seves famílies i educadors/es s'han encarregat de realitzar activitats que tenen com a eix central el carnaval vilanoví.

La setmana passada van guarnir el carrer de Santa Madrona, amb elements creats pels mateixos infants i adolescents, i que té com a temàtica "Dones que han fet història".

Festa de disfressesLa segona activitat programada ha estat una festa de disfresses celebrada aquest dimarts a la tarda a la Nau del Museu del Ferrocarril, adreçada a totes les persones participants dels Centres Obertes i les seves famílies. La festa, que va comptar amb una alta participació, incloïa un concurs de disfresses així com el sorteig del número guanyador de la panera, que ha estat possible gràcies a la contribució de diferents establiments de la ciutat. El número guanyador va ser el 2460.

La festa de disfresses, amenitzada pels alumnes de l'Escola de Música Freqüències, va comptar amb l'assistència del Regidor de Joventut, Infància i Adolescència que va destacar "l'alta participació i implicació familiar, així com la importància de realitzar activitats tan integradores i participatives com les que es duen a terme durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú"

Dins aquest model integrador, una quinzena de parelles formades als Centres Oberts participaran en les Comparses, gràcies a la col·laboració de diferents entitats de la ciutat.

La Xarxa de Centres Oberts de Vilanova i la Geltrú va començar a funcionar el curs 2013-2014 i té com a objectius la prevenció, la promoció i el benestar dels infants i adolescents. L'horari és de dilluns a dijous de 17 a 19.30 h. Hi ha 4 Centres Oberts a la ciutat: el de Mar, amb un grup de 4 a 6 anys i un grup de 9 a 12 anys; el de Ponent, ubicat al centre cívic Molí de Vent, amb un grup de 6 a 8 anys i un grup de 9 a 12 anys; el de Llevant, ubicat al centre cívic Tacó, amb un grup de 6 a 8 anys i un grup de 9 a 12 anys; i l'Espai Jove (per a adolescents en edats d'ESO) ubicat al centre cívic Sant Joan i al Centre Cívic Tacó.

Carrer de Santa Madrona

Carrer de Santa Madrona

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració