Menú

L'espai Minuts Menuts ofereix el servei de guarda d'infants al Centre Cívic de Sant Joan

Comparteix:
12/03/2009 9:00

Les famílies el poden utilitzar els matins de dilluns a divendres, de 9.30 a 12.30 hores, a les instal·lacions de la ludoteca La Bruixa per només un euro l'hora

Les instal·lacions de la ludoteca La Bruixa, ubicada al Centre cívic de Sant Joan, són des del passat més de febrer l'espai en el qual Minuts Menuts ofereix el seu servei de guarda d'infants de 0 a 3 anys.

Enguany, l'horari també ha canviat, ja que s'ha passat de realitzar el seu servei de guarda de la tarda al matí. En aquest sentit, les famílies empadronades a la ciutat podran utilitzar aquest servei de dilluns a divendres, de les 9.30 a les 12.30 hores.

L'objectiu de Minuts Menuts, que també ha canviat el seu logotip, és donar resposta a aquelles necessitats no previstes o puntuals dels pares i mares. La finalitat del servei és facilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar, facilitar un espai directe a la primera infància, oferir atenció integral i puntual i promoure una xarxa de famílies que els permeti la comunicació i l'intercanvi d'experiències.

L'espai Minuts Menuts disposa de 10 places de guarda amb un temps màxim de permanència de l'infant de 3 hores continuades i de dos dies per setmana. Els pares i mares han de portar el material necessari per a la cura del seu nen o nena, com bolquers o roba, mentre que el centre disposa d'una programació setmanal d'activitats lúdiques i didàctiques per entretenir els infants. El preu del servei, que s'ofereix durant tot l'any excepte el mes d'agost, és d'un euro per hora, que s'abona a la recollida de l'infant.

Aquest servei municipal, que s'emmarca en el Pla d'Infància i Adolescència, va entrar en funcionament a l'octubre del 2007 a la ludoteca El Pirata, ubicada al Mercat de Mar, com una prova pilot impulsada des del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya que englobava, a banda de VNG, vuit ciutats més com Reus o Esplugues del Llobregat. La bona acceptació i utilitat del servei va fer que al 2008 es sumessin a la iniciativa 11 municipis més, com Vilafranca del Penedès i Gavà, entre d'altres, per arribar a una xarxa de 20 localitats.

Minuts Menuts

Minuts Menuts

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració