Menú

Aquesta setmana es farà el tractament de l'eruga processionària a VNG

Comparteix:
28/11/2011 12:37

El tractament biològic, i per tant innocu per a les persones i animals, redueix fins al 99% la presència de l'eruga al municipi

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través del servei de jardineria municipal, realitzarà les nits de dimecres i dijous, d'aquesta setmana, el tractament anual preventiu sobre l'eruga de la processionària, amb el qual es pretén reduir al màxim la presència d'aquest insecte, i evitar així les molèsties que ocasionen a la població.

El tractament que s'utilitza és biològic i per tant innocu per a les persones i animals de companyia, i respectuós amb el medi ambient. Els resultats obtinguts en darreres campanyes han estat molt positius, ja que l'eficàcia del tractament ha estat del 99%.

A més, amb la maquinària de que disposa el servei de jardineria municipal es pot realitzar una actuació més complerta, ja que permet tractar tota la capçada dels pins que puguin estar afectats, independentment de la seva alçada.

L'aplicació del tractament es fa a tots els jardins, parcs i espais verds municipals amb pins, inclosos els patis de set escoles de la ciutat.

Eruga de la processionària

Eruga de la processionària

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració