Menú

L'Escola Oficial d'Idiomes obre a l'octubre el període de matriculació per als cursos monogràfics i de llengua instrumental

Comparteix:
24/09/2015 8:29

Quant als cursos reglats, aquests començaran el proper 28 de setembre

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) del Garraf obre del 5 al 8 d'octubre el període de matriculació per als cursos monogràfics i de llengua instrumental 2015/2016. Aquests cursos no reglats inclouen com a llengües l'anglès, l'alemany, el francès i l'italià.

Es tracta de cursos que ofereix l'escola fora del seu programa reglat, el qual inclou l'anglès i l'alemany. En aquest cas, els cursos de llengua instrumental permeten a l'alumnat cursar estudis d'algun idioma que no es dóna a l'escola dins el programa ordinari, com és en aquest cas l'italià i el francès, i els monogràfics són cursos molt específics d'idioma, bé per temàtica, bé per destreses.

Les persones interessades en matricular-se cal que s'adrecin directament a la secretaria de l'escola , al carrer de l'Àncora, 29 (Institut de Baix-a-mar). L'horari és, al matí, de dilluns a divendres de 10 a 13 h, i a la tarda, dimarts, dimecres i dijous de 16 a 19 h. Les places són limitades i les sol·licituds s'admetran per ordre d'arribada.

D'altra banda, els cursos reglat de l'EOI Garraf 2015/2016 s'iniciaran el proper dilluns 28 de setembre. Tot i que en aquests moments s'està portant a terme la matriculació dels diferents nivells, tost els cursos tenen llista d'espera,excepte els d'alemany a partir de 2n nivell, dels quals encara hi ha places disponibles sense llista d'espera.

Trobareu tota la informació aquí.

EOI

EOI

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració