Menú

Obert el període de preinscripció escolar del segon cicle d'educació infantil, primària i ESO

Comparteix:
23/03/2009 13:01

La presentació de sol·licituds es pot fer, des d'avui i fins al 3 d'abril, al centre demanat en primer lloc o a l'Oficina Municipal d'Escolarització

El període de preinscripció escolar, curs 2009-2010, del segon cicle d'educació infantil (3-6 anys), primària i ESO, s'ha obert avui dilluns i s'allargarà fins al 3 d'abril, tal i com ha fixat el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Les famílies poden recollir la sol·licitud de preinscripció a qualsevol centre docent o a l'Oficina Municipal d'Escolarització, que s'haurà de presentar abans del final del termini, a la mateixa OME (c. Unió, 81-87. InfoIMET) o al centre educatiu que es demani en primera instància, juntament amb tota la documentació requerida. També tindran accés a la sol·licitud a través de la pàgina web del Departament d'Educació http://www.gencat.cat/preinscrio.

Enguany, l'oferta per a 1r. d'ESO es veurà ampliada amb la construcció de mòduls al costat del CEIP Ítaca. Aquests mòduls acolliran 1 grup d'alumnes de 1r. d'ESO, amb opció a un segon, que, inicialment i durant el curs 2009-2010, dependran administrativament de l'IES DOLORS MALLAFRÈ. No obstant, a partir del curs 2010-2011, passaran a formar part del nou IES BAIX A MAR, amb capacitat d'autonomia pròpia.

Les famílies que vulguin preinscriure els seus fills/es en aquest nou grup han de presentar la sol·licitud a l'Oficina d'Escolarització Municipal, a l'edifici de la Paperera, durant el període de preinscripcions. 

Notícia relacionada

CEIP Pompeu Fabra

CEIP Pompeu Fabra

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració