Menú

L'exposició 'Casernes 1751' ja es pot visitar al Centre Cívic La Geltrú

Comparteix:
02/11/2011 19:33

La mostra, que es podrà veure fins el 12 de novembre, està formada per fotografies i divers material històric que repassa la història i l'evolució de la Caserna

El Centre Cívic La Geltrú acull, des d'avui i fins el proper 12 de novembre, l'exposició Casernes 1751, que està formada per fotografies i divers material històric que mostren la història i l'evolució de l'antiga Caserna.

La mostra està organitzada per l'Associació de Veïns Casernes, que ha recopilat durant els darrers quatre anys tot el material exposat amb la col·laboració dels veïns i veïnes. 

Exposició Casernes 1751 Un instant de la presentació

La inauguració de l'exposició ha comptat amb la presència de Marijó Riba, regidora de Cultura, que ha destacat que l'exposició "ens ajuda a conèixer millor l'antiga Caserna", un espai que "forma part de la nostra història". La regidora ha remarcat també la col·laboració entre l'associació de veïns i el centre cívic, ja que "el treball en xarxa fa ciutat".

L'acte s'ha tancat amb la projecció d'un audiovisual que recull part del material exposat i d'altre que no està present a la mostra.

Exposició Casernes 1751

Exposició Casernes 1751

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració