Menú

El punt d'informació turística del Toc es trasllada a la plaça de la Vila

Comparteix:
25/01/2019 14:02

La nova ubicació busca una major afluència de públic

 El punt d'informació turística i botiga de promoció de VNG, ubicada fins ara al Toc, al carrer de Sant Sebastià, es trasllada a la plaça de la Vila. Aquests dies s'està duent a terme el trasllat, i es preveu l'obertura a la nova ubicació a principis de febrer. Per aquest motiu durant uns dies restarà tancat aquest servei.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Medina, ha explicat que s'han valorat les xifres en la ubicació actual i que el servei passa una mica desapercebut. La ubicació concreta serà a la cantonada amb Francesc Macià, amb entrada des d'aquest carrer. D'aquesta manera el punt d'informació estarà al costat de la regidoria de Promoció Econòmica, la qual cosa facilitarà també la logística de l'espai. “Amb aquest trasllat fem més visible aquest servei, l'apropem a la ciutadania i el dotem de recursos perquè sigui més eficient. Amb aquesta nova ubicació preveiem un increment de les atencions, alhora, que permetem una major coordinació amb el personal tècnic del nostre Ajuntament”.

Per Jordi Medina “la plaça de la Vila és un dels punts més emblemàtics i transitats de la nostra ciutat. Entenem que aquesta botiga i punt d'informació és pels vilanovins i vilanovines però també pels turistes i visitants”.

Trasllat botiga VNG

Trasllat botiga VNG

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració