Menú

Vilanova i la Geltrú seu del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya

Comparteix:
11/04/2018 10:14

Durant aquest cap de setmana la ciutat acollirà els corredors/es de muntanya que completen la seva formació dins aquest centre d'alt rendiment

Aquest cap de setmana, 14 i 15 d'abril, el Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú acollirà el Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya. Aquest és el primer cop que els integrants d'aquest centre es traslladen a la comarca del Garraf per realitzar-hi activitats de preparació física i tècnica dels seus corredors i corredores, de cara a les properes competicions.

Malgrat l'escàs desnivell, en comparació a altres indrets de Catalunya, la comarca del Garraf disposa d'un terreny tècnic i complex, que resulta perfecte pels i les atletes per preparar les competicions on l'exigència del terreny requereix grans habilitats.

L'estada a la ciutat és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Club Esportiu Deporunners, dins la línia de foment i promoció de l'esport entre els més joves. Aquest club compta amb la primera escola de Trail de la comarca, on actualment entrenen 12 nens i nenes.

Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya

Creat l'any 2008 per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya amb l'objectiu de formar corredors i corredores d'entre 16 i 23 anys d'alt nivell esportiu, que competiran en l'àmbit nacional i internacional.

La coordinació del centre és a càrrec de Pere Rullan, corredor de l'equip La Sportiva, i Campió d'Espanya i 3r d'Europa en Curses Per Muntanya.

Atletes Centre Tècnificació Catalunya

Atletes Centre Tècnificació Catalunya

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració