Menú

Visita de la regidora d'Educació a l'escola Sant Bonaventura

Comparteix:
11/11/2011 10:36

En la reunió amb la direcció del centre es va parlar sobre l'alberg i la possibilitat d'establir algun tipus de col·laboració al respecte d'aquest, en el futur.

La primera tinent d'Alcaldia i regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, va visitar dimecres l'escola Sant Bonaventura i es va entrevistar amb el seu director, Albert Callau i amb el pare franciscà Jaume Codinachs.

La trobada s'inclou dins la ronda de visites que la titular d'educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú realitza per conèixer els centres educatius de la ciutat i els equips directius que els gestionen. També serveixen aquestes visites per posar de manifest les demandes, necessitats o realitats que tenen els centres educatius.

Per a la regidora d'Educació "l'escola Sant Bonaventura disposa d'instal·lacions de gran qualitat i molt d'espai que fan d'aquesta una escola molt ben dimensionada". Durant el recorregut pel centre també s'ha parlat de l'alberg de què disposa l'escola i que actualment no està en funcionament. Segons Ariadna Llorens "és una instal·lació interessant i hi pot haver possibilitats d'alguna actuació conjunta i d'accions de col·laboració futura al voltant d'aquesta qüestió".

visita sant bonaventura

visita sant bonaventura

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració