Menú

Alumnes d'un màster en gastronomia visiten VNG

Comparteix:
02/03/2009 12:01

Són estudiants d'una universitat promoguda per 'Slow Food' i vénen a conèixer principalment l'activitat pesquera

Un grup d'alumnes d'un màster en comunicació gastronòmica de la universitat italiana "degli Studio di Scienze Gastronomiche" seran a Vilanova i la Geltrú aquesta setmana, entre demà dimarts i dissabte. El seu objectiu és principalment conèixer l'activitat pesquera. L'any passat l'organització del curs ja va portar els seus alumnes a la capital del Garraf i enguany es repeteix experiència.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat i amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors, els ha preparat diverses activitats. Per exemple, en una jornada sobre la pesca podran conèixer la diversitat de les espècies que es capturen i el sistema de venda a la Llotja. La de Vilanova i la Geltrú és la segona més importat en captures i varietat de Catalunya.

Els visitants van arribar ahir a territori català i se'n tornen dissabte, 7 de març. El màster, que és en anglès i es titula Food Culture: Comunicating Quality Products, està adreçat a públic internacional que desitja a aproximar-se a l'estudi de l'alimentació d'una forma innovadora. La finalitat principal del curs és proporcionar una formació competitiva en el món de la comunicació i promoció dels productes de qualitat, a partir d'un coneixement profund dels contexts antropològics i històrics del consum, no només de la realitat italiana sinó també en altres països europeus.

La Università degli Studio di Szienze Gastronomiche és un centre internacional de formació i recerca de gastronomia. Va ser impulsada per l'associació Slow Food amb la col·laboració de les regions d'Emilia-Romagna i el Piemont. Es va crear l'any 2003 i té una seu a Bra i una altra a Colorno.

Alumnes del màster de gastronomia 2008

Alumnes del màster de gastronomia 2008

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Activitat econòmica
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració