Menú

Les jugadores del Club Patí Vilanova són rebudes a l'Ajuntament de VNG

Comparteix:
13/03/2009 10:10

L'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, i el regidor d'Esports, Salvador Becerra, van felicitar personalment a les campiones de la Copa de la Reina

L'equip sènior femení del Club Patí Vilanova l'Ull Blau va ser rebut oficialment, ahir a la tarda, per l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, i el regidor d'Esports, Salvador Becerra, a la Saló de Plens de l'ajuntament.

Les vilanovines van rebre l'homenatge del consistori per la consecució, el passat cap de setmana, de la Copa de la Reina disputada a Mieres, Astúries. En aquest sentit, Salvador Becerra va felicitar a les noies del patí per aquest "triomf històric" i va agrair que "hagin portat el nom de la ciutat al capdamunt del món de l'hoquei".

Per la seva banda, Joan Ignasi Elena va destacar "l'esperit d'equip i la gran quantitat d'hores de treball" necessàries per guanyar una competició d'aquest prestigi, fet que les converteix en "un exemple per a tots els esportistes vilanovins".

Durant l'acte, també es va reconèixer la tasca comunicativa de Canal Blau i, en especial, de Jordi Martí, adjunt a la gerència del mitjà local, que va acompanyar a les noies del Club Patí Vilanova per fer arribar en directe a tots els vilanovins l'històric triomf de l'equip de David Torruella.

La recepció va concloure amb la signatura de totes les jugadores campiones de la Copa de la Reina i del periodista vilanoví al llibre d'honor de la ciutat. 


Les imatges de la recepció

campiones de la Copa de la Reina

campiones de la Copa de la Reina

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració