Menú

Manifestació dimecres en suport a la declaració de sobirania de Catalunya

Comparteix:
21/01/2013 13:53

L'Associació de Municipis per la Independència i l'Assemblea Nacional Catalana convoquen els ciutadans i ciutadanes de Catalunya a donar suport a la Declaració de Sobirania que aprovarà el Parlament de Catalunya dimecres

La convocatòria és a les 7 de la tarda d'aquest mateix dimecres, dia 23, davant tots els ajuntaments del país. Els vilanovins, vilanovines, i ciutadans del Garraf que vulguin donar suport a la Declaració de Sobirania que aprovarà el Parlament de Catalunya el mateix dia, es trobaran a la plaça de la Vila.

La convocatòria està organitzada per l'Associació de Municipis per la Independència i l'Assemblea Nacional Catalana, que han elaborat un manifest conjunt sobre la declaració de sobirania del poble de Catalunya i el procés de transició nacional, que es llegirà durant la concentració.

El manifest dóna suport al Parlament de Catalunya per l'aprovació de la Declaració de Sobirania del Poble de Catalunya, que explicita que el poble català és subjecte polític i jurídic plenament sobirà per a decidir per si mateix el seu futur, sense ingerències externes de cap tipus.

Vilanova i la Geltrú s'ha sumat a la convocatòria com a municipi integrat en l'Associació de Municipis per la independència (AMI).

Manifestació sobirania

Manifestació sobirania

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Atenció a la ciutadania
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració