Menú

Les associacions de veïns de VNG coneixen la proposta de pressupostos per aquest 2013

Comparteix:
28/01/2013 15:01

El govern exposa les principals línies del pressupost municipal als representants veïnals en una sessió del Consell Municipal d'Associacions de Veïns

Vuit associacions veïnals de la ciutat van assistir divendres a una nova sessió del Consell Municipal d'Associacions de Veïns. El Saló de Plens de l'Ajuntament va acollir aquest sessió en la que l'alcaldessa Neus Lloveras i el regidor d'Hisenda, Recursos Humans i Organització Interna, Miquel Àngel Gargallo, van exposar les principals línies del pressupost per aquest 2013.

Una proposta que es portarà a votació del Ple Municipal dilluns vinent, i que suposa una reducció de 4,6 milions d'euros respecte el pressupost de 2012. Un cop coneguda, els representants dels veïns i veïnes van poder aportar els seus comentaris.

A banda de les 8 entitats veïnals presents, de 18 que hi ha a la ciutat, també hi havia els regidors del PSC Joan Martorell i Gerard Llobet. Per part del govern, hi eren presents les regidores Glòria García, Marijó Riba i Blanca Albà.

Consell veïns

Consell veïns

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració