Menú

Viu Comerç es presenta en societat

Comparteix:
11/11/2011 19:40

L'associació organitza avui la primera 'Shopping Night' a la ciutat. Els comerços del centre obriran fins a la mitjanit i la plaça de la Vila serà l'escenari de diverses activitats

Vilanova i la Geltrú viurà, aquesta nit, la primera edició de la Shopping Night, una experiència de compra original i exclusiva durant la qual es podrà prendre una copa de cava passejant entre els aparadors del centre de la ciutat, gaudir de les compres escoltant música en directe, fer-se fotografies amb els amics al photocall de la plaça de la Vila, veure models fora de les botigues i moltes més sorpreses.

L'activitat està organitzada per l'associació de comerciants de la ciutat Viu Comerç, que aquesta tarda s'ha presentat en societat, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i del Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya.

La plaça de la Vila, que durant la Fira de Novembre serà l'espai d'aquesta associació, ha estat l'escenari de la presentació de la nova marca comercial, que ha comptat amb la presència de Neus Lloveras i de diversos regidors municipals. L'alcaldessa de la ciutat ha destacat que la nova associació "donarà un impuls molt important al comerç de la ciutat".

En aquest sentit, Viu Comerç ha elaborat un pla estratègic per posicionar el comerç de Vilanova i la Geltrú com un centre comercial a cel obert de referència. Per això, amb aquest canvi de marca s'encetaran un seguit d'accions per tal d'explicar els valors del comerç de la ciutat, com són la proximitat, la qualitat, l'oferta i l'experiència, tot des de un punt de vista innovador i de valor afegit.

L'associació comercial ocuparà durant la Fira de Novembre la totalitat de la plaça de la Vila, oferint als seus visitant una visió actual i moderna el comerç de la ciutat, com per és la botiga del futur instal·lada a la plaça que utilitza les noves tecnologies com a instrument comunicatiu entre el visitant i el comerç.

Durant els tres dies es realitzaran una sèrie de desfilades a la passarel·la que hi ha instal·lada a la plaça de la Vila, on els comerços de la ciutat hi seran representats amb les últimes tendències del mercat. L'oferta de Viu Comerç a la fira es completarà amb una zona infantil, un lounge pels visitants, i un espectacle de llums, a part de moltes més sorpreses.

Consulta l'àlbum fotogràfic 

Totes les notícies de la Fira

Presentació de l`associació Viu Comerç

Presentació de l`associació Viu Comerç

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Activitat econòmica
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració