Menú

Alumnes de quart de primària proposen adaptar els parcs infantils per als infants amb discapacitat

Comparteix:
23/03/2015 11:59

Els nous jocs infantils del parc de Ribes Roges ja compleixen criteris d’accessibilitat per a tots els nens i nenes

Alumnes de quart de primària de l'escola Ginesta han presentat a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú el seu projecte d'emprenedoria, que pretén construir un parc infantil integrador i accessible. Els infants van iniciar-lo l'any passat, informant-se d'empreses que proporcionen aquests jocs i començant a recollir recursos.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la regidora de Via Pública, Glòria Garcia, van visitar els nens i nenes dimecres passat a la seva escola. Les representants municipals els van felicitar per la capacitat emprenedora i també per l'esperit solidari del seu projecte.

Neus Lloveras va explicar als infants que actualment a Vilanova i la Geltrú ja hi ha un parc que compleix els requisits d'accessibilitat per a tots els infants, la nova zona de jocs infantils del parc de Ribes Roges. Tots plegats van coincidir que seria òptim adaptar tots els parcs de la ciutat, però això serà una tasca progressiva, va apuntar l'alcaldessa, a mesura que es disposi dels recursos necessaris.

Alumnes de quart de l'escola GinestaEls alumnes de quart A i B van aprofitar la presència de l'alcaldessa i la regidora per expressar-los la seva preocupació sobre diversos aspectes de la ciutat, sobretot relacionats amb la via pública i l'incivisme. Lloveras els va fer saber que les actituds incíviques surten molt cares a tota la població i els va manifestar la confiança que té en ells, perquè aquesta situació en el futur millori.

Alumnes de quart de l`escola Ginesta

Alumnes de quart de l`escola Ginesta

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració