Menú

Cap de setmana de música i dansa

Comparteix:
21/11/2011 13:51

Pep Gimeno "Botifarra" actua a l'Auditori Eduard Toldrà i la companyia Leandre-Claire/Nats Nus Dansa presenta 'En attendant l'inattendu' al Teatre Principal

El proper cap de setmana Vilanova i la Geltrú acull una variada oferta cultural encapçalada per la música i la dansa.

Dissabte 26 de novembre, a partir de les nou del vespre, Pep Gimeno "Botifarra" oferirà a la Sala Gran de l'Auditori Eduard Toldrà l'espectacle Te'n cantaré més de mil. Juntament amb Pep Gimeno, que estarà a càrrec de la canya badà, pandereta, postisses i veu, comptarem amb Juanjo Blanco, arxillaüt i bandúrria; Paco Lucas, llaüt i saz; Nèstor Mont, guitarra i veu; Pere Ródenas, contrabaix, i Emili Vera, guitarró.

Emmarcat en la música folk, Pep Gimeno és un músic ple de magnetisme, autenticitat, carisma innat, naturalitat i espontaneïtat, que l'han convertit en un dels millors cantaors valencians de les últimes dècades.

Nascut a Xàtiva (capital de la comarca de La Costera), Josep Gimeno (el seu veritable nom) és un d'aquests personatges que apareixen una vegada cada cent anys. Autèntic ídol per al públic coneixedor de la música folk, els seus seguidors creixen cada dia que passa i els elogis vénen de totes bandes, l'un darrere l'altre.

L'endemà, la companyia Leandre-Claire / Nats Nus Dansa presentarà al Teatre Principal l'espectacle En attendannt l'iattendu. Serà a partir de les set de la tarda.

En attendant l'inattendu neix de la trobada de Claire Ducreux amb Toni Mira, dos creadors i intèrprets que han decidit regalar-se la síntesi del seu treball artístic.

El banc i la taula que van donar vida als seus personatges i espectacles en solitari comparteixen un espai escènic que va omplint-se de fulles, humor, poesia, absurd… per explicar-nos una senzilla historia d'amor entre dos universos molt diferents en la forma, però amb moltes convergències a l'essència.

La creació i interpretació d'aquest espectacle de dansa és a càrrec de Claire Ducreux i Toni Mira; la música de la banda sonora és de David Moreno, i l'espai escènic és de Miquel Ruiz.

Espectacle de dansa

Espectacle de dansa

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració