Menú

Es posa en marxa un nou grup d'homes per a una paternitat responsable

Comparteix:
18/10/2018 12:13

A banda d'aquest grup de 7 sessions, es fa un taller d'una sola sessió per a homes que ja han estat pares

Una desena d'homes que han de ser pares properament han començat a assistir al “Grup d'homes per una paternitat responsable, activa i conscient”. Aquest és un projecte conjunt entre l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'Institut Català de la Salut que es porta a terme des de l'any 2015.
L'objectiu d'aquests grups és aconseguir un major grau d'implicació dels homes en la criança i cura dels fills i filles des del mateix moment de l'embaràs, i promoure un model de paternitat actiu, present, conscient, afectiu i responsable.
Els grups de pares es formen 3 vegades l'any, i cadascun fa 7 sessions. Al llarg d'aquests anys han passat més de 70 homes per aquestes formacions.

En la mateixa línia, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va començar els “Tallers de pares”, adreçats a homes que han estat pares i que volen millorar la qualitat de la seva paternitat i de la seva relació amb els fills i filles. En aquest cas es fa una sessió cada dos o tres mesos. Precisament divendres que ve, dia 26 d'octubre, hi ha una nova sessió del Taller de Pares amb el títol “Existeix l'instint patern?”.
El taller estarà impartit per Luis Ochoa, psicoterapeuta i psicoanalista, de l'Associació d'estudis de psicologia i psicoanàlisi El·lipsy. Es farà de 18 a 20 h a la Casa Olivella, al número 12 de la plaça de la Vila. Per participar-hi cal inscriure's prèviament a equitat@vilanova.cat, o per Whatsapp al telèfon 626.234.696.

Paternatge responsable

Paternatge responsable

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Dones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració