Menú

Nova programació d'activitats per a la Gent Gran

Comparteix:
14/01/2019 9:29

La Regidoria de Gent Gran presenta la programació Gent Gran Activa per al trimestre d'hivern

Passades les festes de Nadal, comença la nova programació trimestral "Gent Gran Activa. Hivern 2019". Aquesta proposta de la Regidoria de Gent Gran ofereix un ventall d'activitats pensades per potenciar la participació, facilitar eines per millorar la qualitat de vida, i promoure activitats lúdiques i de socialització.

Així, s'hi poden trobar tallers pràctics amb el telèfon mòbil per adaptar-se a les noves tecnologies, exposicions, i passejades temàtiques per conèixer diferents aspectes de la ciutat o per conèixer Catalunya.
També s'ofereixen xerrades sobre salut i benestar a càrrec d'una farmacèutica, o sobre protecció a càrrec de la policia local.
Per als més marxosos, s'organitza el cicle de balls de saló "Ballem!" al Foment Vilanoví, o les sessions de berenar-ball quinzenals al Casal Municipal de la Gent Gran, així com una actuació del grup de play-back del Casal.

Entre la gran quantitat de cursos que s'ofereixen al Casal, destaquen els d'anglès, francès, de diferents tipus de ball (sardanes, sevillanes, ball en línia o salsa), gimnàstica, ioga, labors i costura o manualitats. També es fan tallers de memòria i cursos de música.

Finalment, la programació inclou altres activitats, com un espai de trobada per fer treballs de punt i ganxet, una oferta de viatges, el taller de dones "La història a les nostres mans", el préstec de documents de la biblioteca, o el servei de lectura en veu alta per a persones amb discapacitat visual.

La majoria d'activitats del programa estan adreçades a persones majors de 55 anys.

Podeu consultar tota la programació aquí

Gent Gran Activa

Gent Gran Activa

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Gent gran
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració