Menú

L'Associació de Defensa Forestal Puig de l'Àliga guanya el premi Palestra

Comparteix:
26/11/2011 21:12

Vilanova i la Geltrú ha estat l'escenari del lliurament dels Premis de prevenció d'incendis forestals de la Diputació de Barcelona

El Centre Cívic i Esportiu La Collada – Els Sis Camins ha estat l'escenari, aquesta tarda, de l'acte de lliurament dels Premis de prevenció d'incendis forestals de la Diputació de Barcelona, que han aplegat més de 500 persones i han estat presidits pel president de l'ens provincial, Salvador Esteve, i l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras. 

Premis de prevenció d'incendis forestals  Abans del lliurament de premis s'ha dut a terme un dinar

L'Agrupació de Defensa Forestal Puig de l'Àliga ha estat la guanyadora del premi Palestra a la millor organització, dotat amb 4.800 euros. Aquesta ADF va ser creada l'any 1995 amb els municipis de Canyelles, Castellet i la Gornal, Santa Margarida i els Monjos i Vilanova i la Geltrú. L'accèssit, de 1.800 euros, ha recaigut sobre l'ADF Montseny Congost.

Pel que fa al premi Rossend Montaner, a la qualitat de les obres de prevenció, l'ADF guanyadora ha estat la de Sant Salvador de Guardiola, que ha rebut 4.800 euros, mentre que l'accèssit ha estat per l'ADF El Bruc, dotat amb 1.800 euros. Cal destacar que aquest premis han estat lliurats per Neus Lloveras, alcaldessa de VNG. 

Premis de prevenció d'incendis forestals Un instant del lliurament de l'accèssit del premi Rossend Montané

El darrer lliurament ha estat el del premi Honorífic Joaquim M. de Castellarnau, que, sense dotació econòmica, reconeix públicament a persones que han destacat en aquest camp. Francesc Soler, vinculat al l'ADF Rossend Montané d'Olèrdola i membre fundador de la federació d'ADF's Penedès-Garraf, ha rebut aquesta menció especial.

Els premis, que han complert la seva quinzena edició, han comptat amb 14 candidatures presentades. El seu objectiu és reconèixer públicament la feina que realitzen, durant tot l'any, les agrupacions de defensa forestal (ADF) amb el suport dels ajuntaments de la província.

Premis de prevenció d’incendis forestals

Premis de prevenció d’incendis forestals

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Medi ambient i sostenibilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració