Menú

Alumnes del Màster de Restauració de Monuments visiten VNG

Comparteix:
19/12/2010 15:28

Els estudiants van poder observar el resultat dels treballs de conservació del patrimoni que s'han dut a terme a la ciutat

Una vintena d'alumnes del Màster de Restauració de Monuments de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona de la UPC van visitar, durant el dia d'ahir, Vilanova i la Geltrú.

L'objectiu d'aquesta visita, que va comptar amb la presència de Xavier Oller, regidor de Projectes Urbanístics, Paisatge i Habitatge, era "veure la relació existent entre els monuments i la ciutat, comprovar el bon planejament de conservació d'edificis històrics que s'ha dut a terme a la ciutat, ja que Vilanova i la Geltrú comprén l'univers català dels segles XIX-XX", va explicar Fernando Álvarez, director del máster.

Álvarez va destacar també que "una de les principal virtuts de la ciutat és la qualitat urbana que es percep caminant pels carrers, un fet que no és habitual en les ciutats d'aquesta extensió".

En aquest sentit, la visita va transcorre per diversos espais com el Teatre Principal, el Museu Romàntic Can Papiol, La Sala i la plaça de les Neus, entre d'altres.

gvisita master

gvisita master

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració