Menú

Els 24 habitatges de protecció oficial del sector Solicrup a punt de ser adjudicats

Comparteix:
20/03/2009 13:09

El sorteig se celebrarà el proper dia 2 d'abril al Centre Cívic La Geltrú a partir de les 9.30 h

L'Ajuntament de VNG adjudicarà el proper dijous 2 d'abril els 24 habitatges de protecció oficial en règim general promoguts per l'empresa municipal Pivsam que s'estan edificant al sector de Solicrup de la nostra ciutat. El sorteig es farà a partir de les 9.30 h, al Centre Cívic La Geltrú, a la plaça de l'Associació d'Alumnes Obrers, s/n.

L'edifici, que s'està construint al carrer de Panxo Ferre, 4-6, del sector de Solicrup de VNG, tindrà 24 habitatges distribuïts en dues escales i tres habitatges per replà. Hi haurà habitatges amb una, dues i tres habitacions amb una superfície útil d'entre 39,71 m2 i 66,02m2. Pel que fa a les sol·licituds rebudes per a cada un d'aquest tipus d'habitatge, es distribueixen de la següent manera:

- 8 habitatges amb un dormitori (superfície útil 39m2+ 7,5m2 de balcó o terrassa)
• 41 sol·licituds rebudes
• 30 sol·licituds admeses definitivament

- 10 habitatges amb dos dormitoris (superfície útil 53m2 + 39m2 de terrassa o 13m2 de balcó)
• 5 sol·licituds rebudes
• 4 sol·licituds admeses definitivament

- 6 habitatges de tres dormitoris (superfície útil 64m2+ 13m2 de balcó o terrassa)
• 4 sol·licituds rebudes
• 3 sol·licituds admeses definitivament


Dels 24 habitatges que es promouen, vuit d'ells estaran completament adaptats a persones amb mobilitat reduïda. Així mateix, tots els accessos a les parts comunes de l'edifici, com la zona verda i la rampa d'accés a l'aparcament també estaran adaptats.

La planta soterrani de l'edifici estarà destinada a aparcament i disposarà de 24 places d'aparcament per a cotxes. L'adjudicació dels habitatges obliga al propietari a l'adquisició d'una plaça d'aparcament.

Els habitatges, destinats a la seva venda, s'estan construint tenint en compte un seguit de criteris ambientals i d'ecoeficiència. La instal·lació de places solars per aigua calenta sanitària, xarxes de sanejament separatives, aprofitament de ventilació creuada, o aprofitament de l'aigua de la pluja per a rec de la zona comunitària, són alguns dels criteris que se segueixen en la construcció del bloc d'habitatges. Altres aspectes de respecte i estalvi energètic han estat la creació d'un espai reservat per a la recollida selectiva de residus a la cuina, aïllament acústic entre habitatges, o la utilització de pintures amb Etiqueta Ecològica Europea.

Solicrup

Solicrup

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Urbanisme i habitatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració