Menú

Finalitza la 5a edicició del projecte Cultura Emprenedora a Primària

Comparteix:
20/05/2014 11:03

Més de mig miler d'infants de VNG omplen l'auditori municipal Eduard Toldrà en l'acte de cloenda d'aquest projecte

Més de mig miler d'alumnes han participat aquest curs en el projecte 'Cultura Emprenedora a Primària' que dilluns al matí va celebrar l'acte de cloenda a l'Auditori  Eduard Toldrà. Des del mes de setembre un total de 550 nens i nenes han participat en la cinquena edició d'aquest projecte que desenvolupa la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova a través de l'IMET.

Les nou escoles que aquest curs han participat en el projecte han explicat davant la resta de companys de les escoles de VNG la seva experiència d'emprenedoria, així com els valors que han incorporat a la seva activitat escolar. La creativitat, l'esforç, el treball en equip i la motivació són algunes de les paraules que més es van sentir en l'acte de cloenda que van celebrar les escoles de la ciutat.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i la primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació, Ariadna Llorens van lliurar els reconeixements de participació a les escoles Llebetx, Sant Bonaventura, Canigó i Ginesta, mentre que la regidora de Cultura, Marijó Riba i el president de la delegació al Garraf de la Cambra de Comerç de Barcelona, Amadeu Pujol, han lliurat el reconeixement a les escoles Aragai, La Pau, Pasífae i Sant Jordi, Escola Pia. Durant la seva intervenció, l'alcaldessa de la ciutat va destacar que "l'emprenedoria és una actitud davant la vida, una actitud amb la qual de vegades es neix, però que també pot ser apresa. Aquest projecte que heu realitzat a la vostra escola ajuda a desenvolupar l'esperit emprenedor".

A l'hora de fer balanç de la cinquena edició d'aquest projecte, la regidora d'Educació ha destacat entre d'altres "la implicació dels emprenedors de la ciutat que amb la seva visió emprenedora han aportat diferents experiències als infants participants". En aquesta edició, les empreses 'Lolita'; 'L'Espiga d'Or'; 'Flow Center' i 'Open Domo' han participat en la iniciativa a través dels 16 tallers de visites a empreses en la qual han explicat la seva manera d'entendre l'emprenedoria. Així mateix, durant els mesos en que s'ha desenvolupat el projecte s'han realitzat 15 tallers de publicitat; 12 tallers de creativitat i 2 tallers de sensibilització.

Àlbum de fotos

cloenda cultura emprenedora

cloenda cultura emprenedora

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració