Menú

L'Ajuntament de VNG estalviarà costos en l'enllumenat decoratiu de Nadal

Comparteix:
16/11/2011 12:03

S'utilitzarà material propietat de les Associacions de Comerciants i del Nucli Antic, i s'aprofitarà el material de l'ajuntament que estigui amb més bon estat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha decidit reduir costos en l'enllumenat decoratiu que, cada any, s'instal·la a places i carrers de la ciutat amb motiu de les festes de Nadal.

La regidora de Serveis Viaris, Mobilitat, Participació i Cooperació, Glòria Garcia ha explicat que "la situació de crisi econòmica ha fet que l'equip de govern es planteges un estalvi dels costos, per la qual cosa es realitzarà un muntatge mínim amb material propi, material de les Associacions de Comerciants i material del Nucli Antic". 

L'alcaldessa Neus Lloveras ha explicat que aquesta reducció de material no afectarà a la dinamització dels eixos comercials, i que s'està treballant en propostes en aquest sentit. "El que no farem serà gastar 60 mil euros en el lloguer de llums de Nadal, tal i com es va fer l'any passat. I si bé no tindrem tants llums per decorar, ho suplirem amb iniciatives i accions que ajudin a dinamitzar tant o més la zona comercial, sense haver de gastar tants diners".

Els llums i d'altres elements decoratius propietat de l'ajuntament es col·locaran en espais habituals com la plaça de la Vila, rambla Principal, rambla de la Pau i façanes dels Centres Cívics municipals.

Els ornaments del Nucli Antic s'instal·laran al carrer de Tarragona, a l'alçada de la plaça del Cap de Creu, carrer de Manuel de Cabanyes, cruïlla carrer dels Picapedrers, carrer de Sant Josep, al costat de La Sala, i carrer de Joaquim Mir, cantonada torrent de la Pastera. Així mateix, també es penjaran elements de decoració a la plaça de les Casernes, plaça Llarga, plaça de Pau Casals, plaça de Sant Antoni i plaça de les Neus.

I pel que fa al material propietat de les Associacions de Comerciants es repartirà entre el carrer de Sant Sebastià, carrer dels Caputxins i carrer de Sant Gregori.  En aquests punts també se situaran els cartells anunciadors de les Bones Festes i alguns detalls en els espais entremitjos.

D'altra banda es limitarà el nombres d'hores d'encesa a 168 hores com a màxim, tal i com s'estableix per llei, en el període comprés entre l'últim cap de setmana de novembre i el 6 de gener. L'horari de funcionament dels llums i cartells serà de les set del vespre a les onze de la nit.

El muntatge dels llums s'anirà realitzant per sectors a partir del 25 de novembre i fins el 14 de desembre.

Enllumenat nadalenc

Enllumenat nadalenc

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració